KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Pe 23.8. Klo 17Jumalanpalvelusryhmien tapaaminen ja uuden kauden aloitus Kalajoen seurakuntakodilla. Klo 18 Esikoislestadiolaisten seurat Mauno Ja Heleena Korvella, Takalo-siironen 15, Timo Hämäläinen ja Jalo Toivonen.
Su 25.8. Klo 10 Sanajumalanpalvelus Vuorenkallion kappelissa, Suvi Lehtimäki. Klo 15 Kalajoen rauhanyhdistyksen hartaushetki Mäntyrinteellä, Raimo Österberg. Klo 18.30 Kalajoen rauhanyhdistyksen seurat ry:llä, Raimo Österberg, Arvo Pyykölä. Klo 18.30 Seurat Mehtäkylän ry:llä, Jouni Myllylä, Pekka Typpö.
Ma 26.8. Klo 18 Jokelan yläkerrassa kristittyjen marttyyrien tukiryhmä. Suvi Lehtimäki. Klo 18 Helmakodin kodinsiunaus ja ehtoollinen, toim. Kari Lauri. Markkinatie 14.
Ke 28.8. Klo 17 Mieskuoron harjoitus seurakuntasalissa. Klo 18 Kalajoen kirkkokuoron harjoitus seurakuntasalissa.
To 29.8. Klo 12-14 Eu-ruokajako Pappilan kellarissa, kahvitarjoilu, ota oma kassi mukaan, jaossa mm: maitojauhetta, sämpyläjauhoja, lihapurkkia, mysliä, puuroa, hapankorppuja ja hernekeittoa, Eu- ruokaa jakaa koulutuksen ja vaitiololupauksen antaneet ruokajakotiimit.
Pe 30.8. Klo 13 Malmbergin tuvalla kesäkahvilan päätösseurat, Jarkko Kuusisto, nimikkolähetin terveiset Etu-Aasiasta, Eila Peltola, Anna-Maija Pahkala.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Pe 23.8. Klo 19 Raution seudun rauhanyhdistyksen ompeluseurat Suojarinteellä, Tapani Hintsala.
Su 25.8. Klo 11 Raution seudun rauhanyhdistyksen pyhäkoulut; Rautio: Suojarinteellä; Typpö-Kärkinen: Tarja ja Tapani Hintsalalla. Klo 12 Messu kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki.
Pe 30.8. Klo 19 Raution seudun rauhanyhdistyksen ompeluseurat Suojarinteellä, Kalle Rautakoski.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
To 22.8. Klo 18 Kirkkokuoron kausi alkaa seurakuntakodissa, harjoitellaan Lähetysjuhlien lauluja, uudet ja vanhat laulajat mukaan.
Pe 23.8. Klo 19 Nuortenilta seurakuntakodilla.
Su 25.8. Klo 10 Messu kirkossa, Niko-Pekka Ovaskainen, Annika Kuntsi, Pahkalan jumalanpalvelusryhmä.
Ti 27.8. Klo 12 Ruokajengi seurakuntakodilla, laitamme yhdessä ruokaa kauppojen lahjoittamasta ylijäämäruoasta.
Ke 28.8. Klo 11 Eläkeläisten kerho, ruokailu (6e), ohjelmaa, hartaus ja arvonta.
To 29.8. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Maria Paananen. Klo 18 Kehitysvammaisten kerho seurakuntakodilla. Klo 18 Kirkkokuoron harjoitus srk-kodilla.
Pe 30.8. Klo 19 Miesten laulupiiri huoltorakennuksella.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Lähetyskahvila Malmbergin Tupa ja kirpputori avoinna heinäkuussa ma-pe klo 12-15, su klo 11-15, elokuussa ke, pe, su.
Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Kannuksessa 6.-8.9. teemalla "Hyvällä tuulella", ilmainen linja-autoretki la 7.9. Kalajoelta Himangan kautta, lähtö Kalajoen seurakuntakodilta klo 9, juhlien avajaiset klo 10, paluu klo 18 alkavan Piispanmessun jälkeen, ilmoittautuminen ja tiedustelut to 22.8.mennessä kirkkoherranvirastoon 08 4640530 tai Anna-Maijalle 044 7229023, retki toteutuu, jos vähintään 20 lähtijää, ohjelmia Malmbergin tuvalla, virastossa ja hyvallatuulella.info.
Nuorten aikuisten ilta la 24.8. klo 18 Ruonalla, Samuel Lindell musiikissa ja Niko-Pekka Ovaskainen puhuu aiheesta "Hän viitoittaa sinua oikean tien", iltapalaa ja yhteistä olemista.
Naistenilta Ruonalla Ke 28.8. klo 18 Naistenilta Ruonalla - Toivon pisaroita, mukana Anna-Maija Pahkala, Ulla Ketonen ja Maria Paananen.
Eläkeikäisten ja aikuisten leiripäivä to 29.8. klo 10-15 leirikeskuksessa Himangan Ruonalla. Ilmoittautuminen ruokailujen ja allergioiden vuoksi Kalajoen kirkkoherranvirastoon pe 23.8 klo 15 mennessä p. 08-4640530 tai kalajoki.seurakunta@evl.fi. Lähtö omin kimppakyydein Kalajoen seurakuntakodilta klo 9.30 ja Himangan seurakuntakodilta klo 9.40. Ruokamaksu 6 e, ohjelmassa hartaus, tuolijumppaa Anna-Maija Pahkala, bingoa ja mölkkyä Ulla Ketonen, yhteislauluja Heli Huuki, ehtoollinen ja rukoushetki Jarkko Kuusisto.
Eläkeikäisten ja aikuisten leiripäivä Ruonalla Klo 10-15 Eläkeikäisten ja aikuisten leiripäivä Himangan Ruonalla, ilmoittautumiset ruokailujen vuoksi Kalajoen kirkkoherranvirastoon p.084640530, kalajoki@evl.fi, meno omin kimppakyydein, yhteislähtö klo 9.30 Kalajoen seurakuntakodilta ja klo 9.40 Himangan seurakuntakodilta, ruokamaksu 6e, ohjelmassa hartaus, tuolijumppaa Anna-Maija Pahkala, bingoa ja mölkkyä Ulla Ketonen, yhteislauluja Heli Huuki, ehtoollinen ja rukoushetki Jarkko Kuusisto.
Messu Kannuksen lähetysjuhlilla. Sunnuntaina 8.9. ei Himangalla vietetä jumalanpalvelusta, vaan kannustamme vierailemaan Kannuksen hiippakunnallisilla lähetysjuhlilla. Sunnuntaina lähetysjuhlilla vietetään klo 10 messua, jonne on mahdollista lähteä omalla kyydillä tai seurakunnan yhteiskuljetuksella. Matkaan lähdetään Himangan seurakuntakodin parkkipaikalta klo 9.15 ja paluu Kannuksesta alkaa messun jälkeen n. klo 12. Ilmoittautumiset yhteiskuljetukseen kirkkoherranvirastoon 29.8. mennessä, puh. 08 4640 530.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: