KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Su 19.11. Klo 10 Messu kirkossa, lit. Suvi Lehtimäki, saarna Jukka Kesola, esirukouksessa itsemurhantehneiden ja heidän omaisten muistaminen. Klo 12.30 Pyhäkoulu, "Luottakaamme suureen Herraan!", lauluja, leikkejä Afrikasta; Kirsti Siljander, Rantapellontie 7. Klo 12.30 Ry:n seurat Mehtäkylän ry:llä, Aimo Tanska, Matti Pahkala. Klo 13.30 Seurat ry:llä, Onni Timlin, Martti Murtoperä. Klo 18 Luther ja musiikki - ilta kirkossa, kertojana Mikko Kinnunen, musiikissa avustavat Projektikuoro Heidi Huhtalan ja Annukka Palolan johdolla sekä Reisjärven kristillisen opiston kuoro Susanna Pöyhtärin johdolla, kolehti kerätään seurakunnan musiikkityön hyväksi, mm. uusien virsikirjojen hankintaan.
Ma 20.11. Klo 12 Käsityökahvila Jokelan pappilan kellarissa.
Ti 21.11. Klo 9.30-11 Hyvän mielen kahvit Kalajoen seurakuntakodilla nuorisotila Artoksessa, kahvit, hartaus Ulla ja jouluisia askarteluja. Klo 10-11.30 Lapsiperheiden nallekahvila seurakuntakodilla, ruokailumahdollisuus 5 e/perhe. Klo 12 Ystäväkerho Kalajoen seurakuntakodilla Ikhtys-salissa, ruoka 6 ?, meidän ammatit ja Raamatun ammatteja, löydetäänkö yhteneväisyyksiä? Aihetta avaa Ulla Ketonen. Klo 18-19 Kirkko auki rukousta varten. Klo 18.30 Elokuvailta Kalajoen seurakuntakodilla Ikhtys-salissa, katsomme tositapahtumiin perustuvan pelin säännöt elokuvan, kesto 1h 45 min, elokuva kertoo koripallovalmentajasta, auto-onnettomuudesta ja anteeksiannon vaikeudesta, popcorn, mehu- ja teetarjoilu alkaa klo 18, ilta on ilmainen, myös omaa naposteltavaa saa ottaa mukaan.
Ke 22.11. Klo 16 Lapsikuoro seurakuntakodilla. Klo 17 Mieskuoro kirkossa. Klo 18-21 Nuorten avoimet ovet Artoksessa. Klo 19 Kirkkokuoro kirkossa, huom.muuttunut aika!.
To 23.11. Klo 12 Päiväpakanat Ikhtys-salissa.
Pe 24.11. klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa.
La 25.11. Klo 18-21 Nuortenilta Artoksessa.
Su 26.11. Klo 10 Messu kirkossa, lit. Kari Lauri, saarna Petroskoin seurakunnan kirkkoherra Aleksei Krongolm, Iktys-kvartetti Veli Ainalin johdolla. Klo 15 Kansalaisopiston jouluinen musiikkituokio kirkossa, oppilaat ja opettajat. Klo 15 Ry:n hartaushetki Mäntyrinteellä, Simo Joentakanen. Klo 16 Rauhan Sanan ilta Ikhtys-salissa. Klo 18.30 Seurat ry:llä, Simo Joentakanen, Väinö Manninen.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Su 19.11. Klo 11.30 Raution seudun rauhanyhdistyksen pyhäkoulut; Rautio: Suojarinteellä, Typpö-Kärkinen: Tarja ja Tapani Hintsalalla. Klo 14 Seurat Pappilanpuiston seuratuvalla, Jukka Paananen. Klo 18.30 Raution seudun rauhanyhdistyksen seurat Suojarinteellä, Erkki Luokkala.
Ti 21.11. Klo 10-11.30 Lapsiperheiden nallekahvila seurakuntakodilla, iloista yhdessäoloa, leikkiä ja kahvittelua. Klo 17-19 Raution seudun rauhanyhdistyksen päiväkerho Suojarinteellä.
Ke 22.11. Klo 12 Käsityökahvila Juttutuvalla. klo 18 Lapsikuoro Raution kirkossa.
To 23.11. Klo 19 Raution seudun rauhanyhdistyksen raamattuluokka Mirja ja Eero Rautakoskella.
Pe 24.11. Klo 19 Raution seudun rauhanyhdistyksen ompeluseurat Suojarinteellä, Hannu Rantala.
Su 26.11. Klo 11-12 Pyhäkoulu päiväkerhotiloissa. Klo 11.30 Raution seudun rauhanyhdistyksen pyhäkoulut; Rautio: Suojarinteellä, Typpö-Kärkinen: Paula ja Ossi Rautakoskella. Klo 12 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Suvi Lehtimäki. Klo 14 Raution seudun rauhanyhdistyksen seurat Suojarinteellä, Antti Saari, Antti Tokola.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Su 19.11. Klo 11.30 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla. Klo 12 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Jukka Kesola. Klo 18 Seurat Pajalan seuratuvalla, Antero Heikkilä.
Ti 21.11. Klo 13 Tummunkamari vanhustentalojen kerhohuoneella.
Ke 22.11. Klo 12 Pahkalan päiväpiiri Seuratuvalla. klo 12 Päiväkuoro harjoittelee seurakuntakodilla. klo 14-15 musakerho Raumankarin koululla luokassa 203. Kerho on tarkoitettu eskarilaisista kolmasluokkalaisiin. klo 15-16 Nuorten kuoro Raumankarin koululla luokassa 203.
To 23.11. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Annika Kuntsi ja päiväkuoro. klo 18 Himangan kirkkokuoron harjoitus srk-kodilla.
Pe 24.11. Klo 19 Miesten laulupiiri huoltorakennuksella. Klo 19 Nuortenilta seurakuntakodilla.
Su 26.11. Klo 10 Messu kirkossa, Sleyn kirkkopyhä, toimittaa Pasi Palmu, saarnaa Laase Nikkarikoski, kanttori Heidi Huhtala, kolehti SLEY Himangan Osaston Hillilän rukoushuoneelle, kirkkokahvit ja seurat Hillilän rukoushuoneella. Klo 11.30 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla. Klo 18 Kannuksen Rauhanyhdistyksen seurat Himangan seurakuntakodilla, Antero Niemikorpi, Juhani Tokola. Klo 19 Seurat Pahkalan seuratuvalla, Timo Saitajoki.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Villasukkia merimiehille joululahjaksi Satamakirkko tarvitsee villasukkalahjoituksia merimiehille jouluksi. Lahjoitukset voi tuoda kirkkoherranvirastoon, Jokelan pappilaan, Plassintie 1.
Isänpäivälounaan bruttotuotto Kalajoen seurakuntakodilla oli 2015 euroa, sydämellinen kiitos Etelänkylän ja Kurikkalan talkoolaisille ja kaikille ruokailijoille.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: