KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 15.8. Klo 9.15 Koulukirkko kirkossa, toim. Aino Luhtasela, Tanja Vähäoja, Annika Lähteenmäki. Klo 19 Kesäillan musiikkia Kalajoen kirkossa, Fermaatti nuorisokuoro ja kuoron kvartetti Soili Aution johdolla, säestys Minna-Liisa Kaattari, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.
Su 19.8. Klo 10 Messu kirkossa, lit. Kari Lauri, saarna Lasse Nikkarikoski, valtakunnallisten evankeliumijuhlien kiitosjuhla Kalajoen seurakuntakodilla. Klo 18.30 Kalajoen rauhanyhdistyksen seurat ry:llä, Alpo Ojala, Aarno Sassi.
Ma 20.8. Klo 18-30 Vanhempainkahvila seurakuntakodilla.
Ke 22.8. Klo 13-15 Eu- ruokajako Kalajoen Pappilan kellarissa, ota oma kassi mukaan, jaetaan mm: maitojauhetta, hernekeittoa, lihapurkkeja, sämpyläjauhoja, puuroa, mysliä ja hapankorppuja, myös lapsiperheet tervetulleita, jos toinen vanhemmista on esim. hoitovapaalla tai kotona, lisätietoja Ullalta p.0447229006.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Pe 24.8. Klo 19 Raution seudun rauhanyhdistyksen ompeluseurat Suojarinteellä.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
To 16.8. Avainsanoja etsimässä. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Annika Kuntsi.
Ti 21.8. Klo 13 Tummun- ja tuorankamari vanhustentalojen kerhohuoneella.
To 23.8. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Maria Paananen.
Pe 24.8. Klo 19 Nuortenilta seurakuntakodin takkahuoneessa.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Lähetyskahvila Malmbergin Tupa ja kirpputori avoinna elokuussa ke, pe klo 12-15, su klo 11-15.
Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Utajärvellä 31.8. - 2.9., ohjelmia kirkkoherranvirastossa sekä www.utajarvenseurakunta.fi/lahetysjuhlat.
Valtakunnallisten evankeliumijuhlien kiitosjuhla su 19.8. Kalajoen kirkossa ja seurakuntakodilla. Alkaa klo 10 Messulla kirkossa, lit. Kari Lauri, saarna Lasse Nikkarikoski, kirkkokahvit ja juhla seurakuntakodilla. Ei jumalanpalveluste Himangan ja Raution kirkoissa.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: