KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Su 6.12. Klo 13 Itsenäisyyspäivän kunniakäynti ja seppeleen lasku sankarihaudoille Kalajoen kirkkopihalla. Paikalla seurakunnan ja kaupungin edustajat. .
Ke 9.12. Klo 10-17 Jouluaputapahtuma vähävaraisille lapsiperheille Kalajoen seurakuntakodilla, tapahtuma on tarkoitettu Kalajoella kirjoilla oleville, taloudellisesti heikossa asemassa oleville lapsiperheille, elämäntilanne kartoitetaan kaavakkeella ja työntekijän tapaamisella ennen avustuspäätöstä, ovella on jaossa kasvomaskeja, varaudu odottamaan vuoroasi ulkona/autossa.
To 10.12. Klo 10-17 Jouluaputapahtuma yhden hengen taloudet, pariskunnat ja muut Kalajoen seurakuntakodilla, tapahtuma on tarkoitettu Kalajoella kirjoilla oleville, taloudellisesti heikossa asemassa oleville yhdenhengen talouksille, pariskunnille ja muille, elämäntilanne kartoitetaan kaavakkeella ja työntekijän tapaamisella ennen avustuspäätöstä, ovella on jaossa kasvomaskeja, varaudu odottamaan vuoroasi ulkona/autossa.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Su 6.12. Klo 10 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki, musiikissa avustaa Raution Mieskuoro Kirsi Niemelän johdolla. Jumalanpalvelus on vain kuultavissa radion ja netin kautta. Kunniakäynti ja seppeleenlasku sankarihaudoille klo 11. Paikalla kaupungin ja seurakunnan edustajat.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Su 6.12. Klo 11.30-12 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla. Klo 12 Kunniakäynti ja seppeleenlasku Himangan sankarihaudoille, seurakunnan ja kaupungin edustajat.
Ke 9.12. Klo 19 Adventinajan vesper Himangan kirkosta, toim. Ulla Ketonen, Maria Paananen ja Sanna Polso, musiikissa avustaa Emmi Ketonen, kuunneltavissa verkkokirkossa ja katsottavissa striimattuna Kalajoen seurakunnan YouTube-kanavalla.
To 10.12. Klo 13 Hartaushetki kirkosta, toim. Heli Hanhineva, kanttorina Sanna Polso, kuunneltavissa verkossa osoitteesta https://www.kalajoenseurakunta.fi/tutki-uskoa.
Pe 11.12. Klo 12-15 Jouluavustusten jako seurakuntakodilla, varaudu odottamaan vuoroasi, ei tarjoilua.
Su 13.12. Klo 10 Sanajumalanpalvelus, lit. Niko-Pekka Ovaskainen, kanttorina Sanna Polso, Ikhtys-kvartetti. Jumalanpalvelus on vain kuultavissa radion ja netin kautta. Seurat peruttu. Klo 11.30-12 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Jouluaputapahtuma varainkeruu Mahdollisuus lahjoittaa jouluaputapahtumaa varten. Jouluaputapahtuman mahdollistamiseksi saatu pienkeräyslupa 7.10.2020-5.1.2021 Diakonian jouluapu-tapahtuma järjestetään 9.-10.12, jolloin jouluavustuksia jaetaan kalajokisille vähävaraisille. Tänä vuonna vallitseva tilanne on lisännyt avuntarvitsijoiden määrää ja vähentänyt varainkeruutempausten järjestämisen mahdollisuutta. Tämän vuoksi Kalajoen seurakunta on hakenut ja saanut Oulun poliisilta pienkeräysluvan jouluavustamisen mahdollistamiseksi. Keräyksen tuotto käytetään kalajokisten vähävaraisten jouluavustuksiin. Diakoniatyön tili FI72 5099 0720 1169 39 Keräyslupa: RA/2020/1192, voimassa 5.1.2021 asti, myöntäjä Oulun poliisi.
Koronaepidemian vuoksi Seurakuntamme kerhot ja kokoontumiset ovat taulla koronaepidemian saamiseksi hallintaan. Kirkkoherranvirastoon ja seurakuntatoimistoon asiointi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli sinulla on papereita toimitettavana seurakunnalle, jätä ne lukittuun postilaatikkoon.
Hartaus Facecook Livessä ma 7.12. Klo 15 tule kuuntelemaan hartautta Facebook Liveen.
Isoskoulutus 8.12. Klo 18 isoskoulutus etänä.
Nuortenilta Instagram Livessä pe 8.12. klo 18 Nuortenilta Instagram Livessä, kaikille avoin iästä riippumatta.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: