KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Su 8.12. Klo 10 Messu kirkossa, lit. Aino Luhtasela, saarna Jarkko Kuusisto, avustaa Kalajoen kirkkokuoro. Kirkkokahvit ja lähetyssihteeri Anna-Maija Pahkalan eläkkeelle lähtöjuhla seurakuntakodilla. Klo 18.30 Rauhanyhdistysten yhteinen joululauluilta Mehtäkylän ry:llä, hartaus Sakari Kinnunen. Klo 19 Joulukonsertti kirkossa Lauluyhtye Foibe, ohjelma 10e, osa ohjelmatuotosta lahjoitetaan vähävaraisten auttamiseen Diakoniatyön kautta.
Ma 9.12. Klo 12 Sotaveteraanien joulujuhla Ikhtys-salissa. Klo 17.30 Kehitysvammaisten ja heidän läheisten joulutorttukahvit Himangan seurakuntakodilla ja klo 18.30 joulujuhla Himangan kirkossa, Kalajoen kehitysvammaisten tukiyhdistys järjestää linja-autokuljetuksen juhlaan, lähtö Puistolasta klo 17.
Ti 10.12. Klo 11 Jouluruokailu ja joulujuhla työttömille, mielenterveyskuntoutujille ja yksinäisille Kalajoen seurakuntakodilla. Klo 13 Neurokerhon jouluruokailu ja joulujuhla Ikhtys-salissa, joululauluja Heli Huuki, hartaus Kari Lauri ja jouluista ohjelmaa Ulla Ketonen. Klo 18.30 Kauneimmat joululaulut Tyngän koululla.
Ke 11.12. Klo 12 Eläkeliiton kerho seurakuntakodissa. Klo 14-18 Jouluaputapahtuma Kalajoen seurakuntakodilla, joulupuurotarjoilu sekä jouluavustus, tapahtuma on tarkoitettu Kalajoella kirjoilla oleville, taloudellisesti heikossa asemassa oleville lapsiperheille, elämäntilanne kartoitetaan kaavakkeella ja työntekijän tapaamisella ennen avustuspäätöstä. Klo 16.30 Lapsikuoro seurakuntakodilla, kuoron sisällä toimii myös poikakuoro. Klo 16.30 Rukouspiiri Jokelan Pappilan kellarissa. Klo 17 Mieskuoron harjoitus Ikhtys-salissa. Klo 18 Kalajoen kirkkokuoron harjoitus seurakuntasalissa.
To 12.12. Klo 10-14 Jouluaputapahtuma Kalajoen seurakuntakodilla, joulupuurotarjoilu sekä jouluavustus, tapahtuma on tarkoitettu Kalajoella kirjoilla oleville, taloudellisesti heikossa asemassa oleville yhdenhengen talouksille, pariskunnille ja muille, elämäntilanne kartoitetaan kaavakkeella ja työntekijän tapaamisella ennen avustuspäätöstä. Klo 18.30 Kauneimmat joululaulut Wanhassa aapiskukossa.
Pe 13.12. Klo 17 Siipijengi-ilta alakouluikäisille Kalajoen seurakuntakodilla. Klo 18 Rauhan Sanan joulujuhla seurakuntasalissa. Klo 18:30 Kauneimmat joululaulut Rahjan nuorisoseuralla. Klo 18.30 Joulurauhanjulistus eläimille kotieläinpiha Hulivilissä, hartaus Aino Luhtasela, kanttori Heli Huuki. Tapahtuman osalta Hulivilin pääsylippujen tuotosta puolet lahjoitetaan Kalajoen vähävaraisille Kalajoen seurakunnan diakoniatyön kautta. Pääsylippu Huliviliin lapset 5e ja aikuiset 7e. Etelänkyläntie 642. Klo 18.30 Ompeluseurat ry:llä.
La 14.12. Klo 18-21 Nuorten joulujuhla Artoksessa.
Su 15.12. Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki. Klo 17 Kalajoen rauhanyhdistyksen joulujuhla ry:llä, Arvo Pyykölä. Klo 18.30 Joulujuhla Mehtäkylän ry:llä, puhe Jukka Tölli. Klo 19 Kauneimmat joululaulut kirkossa. Fermaatti -kuoro johtajanaan Emma Räihälä.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Su 8.12. Klo 11-12 Pyhäkoulu kokoontuu päiväkerhotilassa. Klo 14 Seurat Pappilanpuiston seuratuvalla, Esa Rahja.
Ti 10.12. Klo 17 Päiväkerho Suojarinteellä.
Ke 11.12. Klo 12 Jouluruokailu seurakuntakodilla veteraaneille, yksinäisille, leskille, näkövammaisille, työttömille, ruokailun lomassa joululauluja. klo 18.15 Lapsikuoro kirkossa.
La 14.12. Klo 18 Joulujuhla Suojarinteellä, Timo Poikkimäki. Klo 18.30 Seurat Pappilanpuiston seuratuvalla.
Su 15.12. Klo 19 Kauneimmat joululaulut kirkossa, avustaa Mikael Rantala, laulu, Linda Rantala, huilu.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Su 8.12. Klo 11.30-12 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla. Klo 13 Seurat Pahkalan seuratuvalla, Kurt Hjulfors. Klo 18 Joulukonsertti Sibeliuksen hengessä Himangan kirkossa, Johanna Palmiola, sopraano, Janne Palmiola, piano.
Ma 9.12. Klo 17.30 Joulutorttukahvit kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen seurakuntakodilla ja klo 18.30 joulujuhla kirkossa.
Ti 10.12. Klo 13 tummun- ja tuorankamari.
To 12.12. Klo 13 Ehtoollishartaus palvelukeskuksessa. Klo 15.15 Himangan lapsikuoron harjoitukset seurakuntakodilla. Klo 18 Kirkkokuoro harjoittelee srk-kodilla.
Pe 13.12. Klo 14-16 Jouluavustusten jako seurakuntakodilla, puuro- ja torttukahvitarjoilu. Klo 17 Siipijengi-ilta alakouluikäisille Himangan seurakuntakodilla. Klo 19 Nuortenilta seurakuntakodilla. Klo 19 Miesten laulupiiri huoltorakennuksella.
La 14.12. Klo 18 Rauhan Sanan joulujuhla Pajalan seuratuvalla, ilta jatkuu nuorten joulujuhlalla klo 21, mukana Leena Aitta ja Jarkko Kuusisto.
Su 15.12. Klo 10 Messu kirkossa, Niko-Pekka Ovaskainen, Johanna Palmiola, jumalanpalvelusryhmänä Hillilä-Yläpään kinkeripiiri. Klo 11.30-12 Pyhäkoulu Pahkalan seuratuvalla. Klo 19 Kauneimmat joululaulut Himangan kirkossa.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Jouluapua vähävaraisten auttamiseksi Kalajoella Keräys toteutetaan 14.10.-22.12. välisenä aikana ja antamasi apu menee perille jo ennen joulua. Apu jaetaan Kalajoen seurakunnan diakoniatyön kautta. Linkki keräykseen kalajoenseurakunta.fi.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: