KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 8.4. Klo 19 Hiljaisen viikon keskiviikon kirkkoilta, musiikkia, runoja ja rukoukset Ulla Ketonen, on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta.
To 9.4. Klo 19 Hiljaisen viikon kiirastorstain kirkkoilta, toim. Niko-Pekka Ovaskainen, on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta.
Pe 10.4. Klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Kari Lauri, on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta sekä katsottavissa YouTubessa hakusanalla Kalajoen seurakunta:.
Su 12.4. Klo 10 Pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus, toim. Jarkko Kuusisto, on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta. Klo 11-13 Kalajoen kirkko avoinna yksityistä hiljentymistä varten.
Ma 13.4. Klo 10 II Pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus, toim. Niko-Pekka Ovaskainen, on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Ke 8.4. Klo 12-15 Eu- ruokajako Raution seurakuntakodilla. soita tarpeestasi klo 9-11 p 0447229023, niin laitamme tuotteet valmiiksi ja tuomme tuotteet ulos sovittuna kellon aikana, näin minimoimme jonotusta ja altistusta taudeille, älä tule sairaana tai oireisena paikalle, jos olet sairaana ja tarvitset Eu- ruokaa, soita niin sovitaan asiasta kanssasi. Eu-ruoka on tarkoitettu vähävaraisille.
Pe 10.4. Klo 12-14 Raution kirkko avoinna yksityistä hiljentymistä varten.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Ke 8.4. Klo 12-15 Eu-ruokajako seurakuntakodilla, soita tarpeestasi etukäteen klo 9-11 p.044 722 9026 jonottamisen välttämiseksi, teemme pussin valmiksi ja voit hakea sen sovittuna ajankohtana.
Su 12.4. Klo 11-13 Himangan kirkko avoinna yksityistä hiljentymistä varten.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Kaipaatko tukea? Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla mikäli tarvitset keskusteluapua. Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot Heli Heikkilä 044 722 9023, Ulla Ketonen 044 722 9006 ja Maria Paananen 044 722 9026. Kirkon Palveleva puhelin palvelee päivittäin klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80.
Musiikkitoiveita voi esittää kanttoreille: virsiä, hengellisiä lauluja yms., joita julkaisemme seurakunnan nettisivuilla ja fb-sivuilla, tekstiviestillä numeroon 044-7229004 tai sähköpostilla heli.huuki@evl.fi.
Pääsiäispolku Tule muistelemaan pääsiäisen tapahtumia ja hiljentymään pääsiäispolulle 5.-13.4. Muista ulkoiluun ja hygieniaan liittyvä ohjeistus.
Pääsiäispolku 5.-13.4. Kalajoen pappilan, Himangan seurakuntakodin ja Raution seurakuntakodin alueella. Tule muistelemaan pääsiäisen tapahtumia ja hiljentymään pääsiäispolulle. Muista ulkoiluun ja hygieniaan liittyvä ohjeistus. Polun saa kulkea mihin aikaan tahansa.
Iltatee ja -hartaus Facebook Livessä, ke 8.4. klo 15, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Facebook Liveen.
Iltatee ja -hartaus Instagram Livessä, ke 8.4. klo 16, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Instagram Liveen.
Hartaushetki to 9.4. klo 13 lähetetään verkkohartautena Himangan kirkosta, toim. Maria Paananen ja Johanna Palmiola, https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko.
Nuortenilta Instagram Livessä, la 11.4. klo 19, Raamattua, rukousta, keskustelua somessa, kaikki saavat tulla mukaan iästä riippumatta.
Iltapäiväkahvit ja -hartaus Facebook Livessä ma 13.4. Klo 15, tule yhdessä kahvittelemaan ja kuuntelemaan hartautta Facebook Liveen.
Iltapäiväkahvit ja -hartaus Instagram Livessä ma 13.4. klo 16, tule yhdessä kahvittelemaan ja kuuntelemaan hartautta Instagram Liveen.
Iltatee ja -hartaus Facebook Livessä, ke 15.4. klo 19, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Facebook Liveen.
Iltatee ja -hartaus Instagram Livessä, ke 15.4. klo 20, tule yhdessä juomaan iltateet ja kuuntelemaan hartautta Instagram Liveen.
Hartaushetki to 16.4. klo 13 lähetetään verkkohartautena Himangan kirkosta, toim. Heli Hanhineva ja Johanna Palmiola. https://www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko.
Nuortenilta Instagram Livessä, pe 17.4. klo 19, Raamattua, rukousta, keskustelua somessa, kaikki saavat tulla mukaan iästä riippumatta.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: