KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 6.3. Klo 12 Eläkeliiton kerho seurakuntakodilla.
To 7.3. Klo 12-14 Käsityökahvila seurakuntakodilla Ikhtys-salissa. Tule tekemään käsitöitä lähetystyön hyväksi tai omaksi iloksi tai vain yhteiseen kahvipöytään, kahvilassa on käsityötarvikkeita, voit tulla myös omien käsityötarvikkeiden kanssa. Klo 17 Kalajoen kirjastossa lukupiiri. Luemme Juha Hiltusen kirjaa "Valokuva Jeesuksesta", joka kertoo Torinon käärinliinasta tehdyistä tutkimuksesta. Suvi Lehtimäki. Klo 17 Mieskuoro seurakuntasalissa, huom. päivä. Klo 18 Kirkkokuoro seurakuntasalissa, huom. päivä. Klo 18 Paastonajan ryhmä Pappilan salissa, ryhmänvetäjänä Kaisa Rahja.
Pe 8.3. Klo 9-11 Aamukahvit Virtatuvassa eläkkeellä oleville, Virtatupa on kirjaston vieressä, hissillä 2 krs, ovi heti hissin vieressä, hartaushetki klo 10 Heli Heikkilä. Klo 9-21 Yhteisvastuulippaat seuraavien kauppojen kassoilla maaliskuun ajan, kauppojen aukioloaikojen puitteissa: K-Supermarket, K-kauppa, Halpa-Halli, Tokmanni ja Apteekki, keräyskohteena syrjäytymisvaarassa olevat nuoret.
La 9.3. Klo 15 Kirkkokuoron harjoitukset seurakuntasalissa.
Su 10.3. Klo 10 Konfirmaatiomessu kirkossa, toim. Kari Lauri, avust. Annika Alatalo, Anneli Vähäkangas, kant. Heidi Huhtala. Klo 14 Lauluseurat Ry:llä, Keijo Kukkola. Klo 16 Rauhan Sanan seurat seurakuntakodilla, Timo Määttä.
Ma 11.3. Klo 10-11.30 Perhekerho seurakuntakodilla päiväkerhotiloissa, ruokailumahdollisuus 5 e / perhe. Klo 12 Sotaveteraanien kahvitilaisuus Ikhtys-salissa talvisotaa muistellen. Klo 15-16 Walk in talk nuorille kirjaston perällä sohvaryhmällä, tarjolla pientä välipalaa ja halutessaan saa juttuseuraa Katjasta ja opiskelija Sarista, jutella voi arkiasioista kuten harrastus, koulu-ja opiskeluasiat, ihmissuhteet, tulevaisuus ja tunteet, kaikki mikä mietityttää tai tuo iloa ja haastetta elämään. Klo 18 Miestenilta Oulaisissa, lähtö seurakuntakodin pihalta klo 17.
Ti 12.3. Klo 17-18.30 alakoululaisten toimintailta srk-kodilla. Klo 18-19 Kirkko auki rukousta varten.
Ke 13.3. Klo 15 Lapsikuoro seurakuntakodilla. Klo 17 Mieskuoro seurakuntasalissa. Klo 18-20 Nuorten avoimet ovet Artoksessa. Klo 18 Kirkkokuoro seurakuntasalissa.
To 14.3. Klo 12 lähetyspiiri Päiväpakanat Ikhtys-salissa. kahvit, hartaus, arvontaa. Klo 18 Paastonajan ryhmä Pappilan salissa, ryhmänvetäjänä Kaisa Rahja.
Pe 15.3. Klo 9-21 Yhteisvastuulippaat seuraavien kauppojen kassoilla maaliskuun ajan, kauppojen aukioloaikojen puitteissa: K-Supermarket, K-kauppa, Halpa-Halli, Tokmanni ja Apteekki, keräyskohteena syrjäytymisvaarassa olevat nuoret. Klo 18-21 Nuortenilta nuorisotila Artoksessa, Kalajoen seurakuntakodilla. Klo 18 Myyjäiset Ry:llä. Klo 18:30 Tuomas-kuoron harjoitukset seurakuntakodilla.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Pe 8.3. Klo 19 Ompeluseurat Suojarinteellä, Hannu Rantala.
Su 10.3. Klo 12 Sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki. Klo 12 Pyhäkoulu Suojarinteellä.
Ti 12.3. Klo 10-11.30 Perhekerho seurakuntakodilla päiväkerhotiloissa, ruokailumahdollisuus 5 e / perhe. Klo 11 Varttuneen väen kerho seurakuntakodilla, kerho alkaa ruokailulla (6 e), kerhossa on hartaus, ohjelmaa ja yhdessäoloa, arvonta, tule hiljentymään, kohtaamaan ja vaihtamaan kuulumisia. sari-dikaonssaharjoittelija ja Heli. Klo 18 Päiväkerho Suojarinteellä.
Ke 13.3. Klo 12 Talvisodan päättymisen hartaushetki kirkossa, Jarkko Kuusisto ja Lasse Kautto. Klo 17 Lapsikuoro seurakuntakodilla. Klo 18 Raution mieskuoron harjoitukset seurakuntakodilla.
To 14.3. Klo 18-21 Raution nuortenilta. Klo 18 Raamattuluokka Suojarinteellä.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Ke 6.3. Klo 9 Aamurukous ja kahvit seurakuntakodilla.
To 7.3. klo 13 Hartaus Palvelukeskuksella. Klo 17-18 Himangan kirkko avoinna omatoimista pysähtymistä varten. klo 18 Paastonajan ilta seurakuntakodilla.
Su 10.3. Klo 10 Messu Himangan kirkossa, Kaivosoja, Karkulahti. Klo 18 Seurat Pahkalan seuratuvalla, Antero Heikkilä. Klo 18 Sley kotiseurat Kirsti Salmenilla, Kannustie 545. Klo 18.00. Mukana Johannes Häkämies, Markku Niemelä, säestys Maria Pentinmikko ja Ajomiehet. Kahvit klo 17.30. Tervetuloa!.
Ma 11.3. Klo 12 Lähetyskökkä seurakuntakodilla.
Ke 13.3. Klo 9 Aamurukous ja kahvit seurakuntakodilla. Klo 10 Raamatunlukuhetki seurakuntakodilla. Klo 10-11.30 Perhekerho seurakuntakodilla päiväkerhotiloissa, ruokailumahdollisuus 6 e / perhe. Klo 11-13 Eläkeläisten kerho seurakuntakodilla. Ruokailu kello 11, aterian hinta 6 euroa. Ruokailun jälkeen pienimuotoista ohjelmaa, mahdollisuus myös ostaa arpoja. Kerhon päätteeksi hartaus. Klo 17-18 Kehitysvammaisten kerho seurakuntakodin takkahuoneessa. Tervetuloa mukaan!.
To 14.3. klo 13 Hartaus Palvelukeskuksella. Klo 17-18 Himangan kirkko avoinna omatoimista pysähtymistä varten.
Pe 15.3. Klo 16 Perjantaikerho 1-5-luokkalaisille Himangan seurakuntakodilla. Klo 19 Nuortenilta Himangan seurakuntakodilla.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Nimikkolähettimme ja - kohteet 2024: perhe Etu-Aasiassa, evankelista Jaakob ja seurakunta Kaukasiassa, Helene ja Joona Toivasen työ Myanmarin työalueella, Nyakaton Raamattukoulu Tansaniassa, Perhe Indonesiassa, Radiolähetystyö Intiassa, Raamattulähetystyö Israelissa, Raamatunkäännöstyö Namibiassa.
Kesätyöpaikkojen haku 2024 Kalajoen, Himangan ja Raution hautausmaa- ja puistotöihin voivat hakea 16 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat 10.3.2024 mennessä. Hakulomake löytyy Kalajoen seurakunnan kotisivuilta www.kalajoenseurakunta.fi Kesätöihin valittujen nimet julkaistaan Kalajoen seurakunnan www-sivuilla. Valituille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.
Nuku yö kirkossa alakoululaisille Kalajoen kirkossa 4.-5.3., Himangan kirkossa 5.-6.3., leiri hiihtolomalla, Ilmoittautumiset Kalajoen kirkkoherranvirastoon 28.2. mennessä, sähköpostilla kalajoki.seurakunta@evl.fi tai soittamalla p. 08-4640530, lisätietoja Markus p. 044 7229017 tai Katja p. 044 7229007.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: