KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 19.6. Klo 11 alkaen seurakuntakodilla myynnissä Juhannusheraa litran astioissa 10 euron hintaan niin kauan kuin sitä riittää, tuotto lähetystyölle. Klo 19 Kesäillan musiikkia Kalajoen seurakuntasalissa, Lauluyhtye Kuura, laulajat Pia Räihälä, Eija Rahja, Marita Kaakinen ja Kirsi Koivisto, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi. Klo 20 Kirkkokuoron ja Mieskuoron harjoitukset seurakuntasalissa.
To 20.6. Klo 14 alkaen Rauhan Sanan juhannusseuratalkoot Arteman pihalla.
Pe 21.6. Kerran usko lapsuuden - Rauhan Sanan juhannusseurat Kalajoen Artemalla, Jedun salissa (Opintie 2) alkavat klo 19 Juhannusillan säveliä, Johannes ja Iiris Wentin, lauluyhtye Aavistus, klo 21 Nuorten ja nuorten aikuisten ilta seurakuntakodilla, Veikko Määttä, Maija Lehtinen ja Mikko Kiiveri, nettiradio lyrs.fi.
La 22.6. Kerran usko lapsuuden - Rauhan Sanan juhannusseurat Kalajoen Artemalla, Jedun salissa (Opintie 2) jatkuvat klo 12 Erkki Peltola, Jukka Malinen, Hans Snellman, klo 14.30 Raamattutunti: Kätesi sä rukoukseen liitit ain, Jorma Puhakka, Jimmy Ahola, Isoisten siunaaminen - Jukka Malinen, klo 17 Juhannusmessu: Surua ja tuskaa toi vain maailma Jedun salissa, lit. Kari Lauri, saarna Heikki Peltola, musiikissa avustaa Toukomettiset-kuoro Marja Laitalan johdolla, klo 19.30 Lauluilta: Muistaissasi lapsuuskodin onnea, Iina-Kaisa Rasmus ja Johanna Rahja, klo 21 Nuorten ja nuorten aikuisten ilta seurakuntakodilla, Jussi Peltola, EE band, nettiradio lyrs.fi. Klo 17 Messu Jedun salissa, lit. Kari Lauri, saarna Heikki Peltola, musiikissa avustaa Toukomettiset-kuoro Marja Laitalan johdolla. Klo 18 Juhannusseurat Mehtäkylän ry:llä, Matti Tölli, Antti Rahkola.
Su 23.6. Klo 10 Sanajumalanpalvelus Jedun salissa, lit. Kari Lauri, saarna Seppo Kinaret, Mieskuoro. Kerran usko lapsuuden - Rauhan Sanan juhannusseurat Kalajoen Artemalla, Jedun salissa (Opintie 2) jatkuvat klo 12 Päiväsi hän uskoi käteen Jumalan, Heikki Peltola, Hans Snellman, Emil Puhakka, klo 13.30 Onnellinen lapsena - pyhäkoulu salissa, Sanna Peltola, Leena Aitta, Pirkko Rahja ja Kaisa Vähäkangas, klo 14.30 Äänen kaijun kaukaisen, kuulla vielä voitko sen, Jorma Puhakka, Margaretha Sorvisto, Jukka Joensuu, Hans Snellman, klo. 17 Levolle lasken Luojani, armias ole suojani, Satu Sinikumpu, Janne ja Anne Peltola, nettiradio lyrs.fi. Klo 12.30 Juhannusseurat Mehtäkylän ry:llä, Esko Lapinoja, Heikki Vänttilä, ruokailu. Klo 14.30 Hartaus Mäntyrinteellä, Osmo Tokola.
Ke 26.6. Klo 16 Kalajoen ja Sievin kirkkokuorojen sekä Kalajoen mieskuoron yhteisharjoitukset seurakuntasalissa. Klo 19 Kesäillan musiikkia Teatterilavalla Hiekkasärkillä, Kalajoen ja Sievin Kirkkokuorot ja Mieskuoro Heidi Huhtalan ja Päivi Ahon johdolla, Mirja Taari, juonto, Rauli Junttila iltarukous, Arto Nauha, äänentoisto, kolehti seurakunnan musiikkityön hyväksi, sateen sattuessa Kalajoen seurakuntakodilla.
To 27.6. Klo 12-14 Eu-ruokajako Pappilan kellarissa, kahvitarjoilu, ota oma kassi mukaan, jaossa mm: maito-,perunamuusijauhetta, sämpylä- ,vehnäjauhoja, lihapurkkia, mysliä, puuroa, hapankorppuja ja hernekeittoa, Eu- ruokaa jakaa koulutuksen ja vaitiololupauksen antaneet ruokajakotiimit.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
La 22.6. Klo 12 Sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Kari Lauri.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
To 20.6. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Maria Paananen. Klo 19 Miesten laulupiiri huoltorakennuksella.
La 22.6. Klo 10 Juhannuksen sanajumalanpalvelus kirkossa, Kari Lauri, Heidi Huhtala, musiikissa avustaa Miesten lauluryhmä.
To 27.6. Klo 10.30 Päiväkuoron harjoitus srk-kodilla.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Herättäjäjuhlakuljetukset Nivalaan la 6.7. Lähtö Kalajoen matkah. la klo 7.15, Alavieskan S-market klo 7.45, Ylivieskan aseman (vanha matkah.). klo 8. Auto vie juhlapaikalle saakka. Paluu la iltaseurojen jälkeen. Matkan hinta on 25 e päivältä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset p. 0500 510 309, Anna-Maija Himanka.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: