KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 19.7. Klo 19 Kesäillan musiikkia Kalajoen kirkossa, lauluntekijä, muusikko Mirkka Paajanen, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.
To 20.7. Klo 19 Iltahartaus Tsasounassa Hiekkasärkillä, Suvi Lehtimäki.
Su 23.7. Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Suvi Lehtimäki, kanttorina Annukka Palola, Minnamaria Jämsä-huilu, Rahkolan sukukuoro laulaa.
Ti 25.7. Klo 18-19 Kirkko auki rukousta varten. Klo 18 Pihagospelit Heli ja Juha Heikkilällä, Etelänkyläntie 542, musiikissa Kirsi Niemelä&co, Rupak Chaudrary, illan päätteeksi lättykahvit.
Ke 26.7. Klo 19 Kesäillan musiikkia kirkossa, Kalajoen kristillisen opiston laulukurssilaiset ja opettajat, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.
To 27.7. Kaipaatko välillä juttuseuraa? Tule seurakuntakodille Artokseen vapaamuotoiseen tapaamiseen kahvikupin ääreen torstaina klo 13,pieni hartaus ja laulua Kaisa Rahjan kanssa. Klo 19 Iltahartaus Tsasounassa Hiekkasärkillä, Aino Luhtasela.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Su 23.7. Klo 12 Messu kirkossa, Aino Luhtasela.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
To 20.7. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Annika Kempe.
Su 23.7. Klo 10 Messu kirkossa, Eija Seppä.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Kirkkoherranvirasto ja seurakuntatoimisto avoinna kesäaikana Kirkkoherranvirasto, Jokelan pappila, avoinna ma-ke, pe klo 9-14, to suljettu, puhelimella tavoitat klo 12-15. Himangan seurakuntatoimisto avoinna kesällä 14.8. asti torstaisin klo 12-15. Yhteinen puh. 08 464 0530.
Himangan seurakuntatoimisto avoinna kesällä (14.8. asti) torstaisin klo 12-15.
Lähetyskahvila Malmbergin Tupa ja kirpputori avoinna heinäkuussa ma-pe klo 12-15, su klo 11-15, elokuussa ke, pe, su.
Himangan Rauhan Sanan kaksikieliset kesäseurat Lauantaina 05.08. Himangan kirkossa: Klo 8 Talkoot seurapaikalla, Klo 13 Aloitusseurat, Seppo Kinaret (Room), Jorma Puhakka (1-2 Kor), Klo 15 Seurat, Stig-Erik Enqvist (Gal), Jaakko Rahja (Ef), lasten toimintarastit kirkkopihan alueella, Klo 17 Seurat / todistuspuheenvuoroja, musiikkia, Klo 19 Kirje Sinulle sydämeltäni - Lauluilta (Maakunnan naiset), Klo 21 Nuorten- ja nuorten aikuisten ilta seurakuntakodilla, Klo 21 Sanoma kuin rakkauskirje - Aikuisten jatkot Mäntykarvon kalliolla Peltolan mökkialueella. Sunnuntaina 06.08. Himangan kirkossa: Klo 10 Sanajumalanpalvelus, lit: Jukka Kesola, saarna: Jukka Joensuu, Klo 12 Seurat, Stig-Erik Enqvist (Fil), Jorma Puhakka (Kol), Klo 13.45 Pyhäkoulu kirkossa / musiikkia, Klo Seurat, Jaakko Rahja (1-2 Tess), Timo Himanka (1-2 Tim), Klo 17 Herran Pyhä Ehtoollinen ja päätös, rippisanat ja lit: Seppo Kinaret. Puheet tulkitaan. Nettiradio: Kalajoen seurakunnan nettisivujen kautta / Himangan kirkko, Seuraradio 101.7 MHz.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: