KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Su 24.6. Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, lit. Kari Lauri, saarna Lauri Haapala, musiikissa avustaa Iktys-kvartetti Veli Ainalin johdolla. Rauhan sanan juhannusseurat kirkossa, ohjelma messun jälkeen: klo 12 Seurat, Leevi Leipälä, Richard Eklund; klo 13.30 Pyhäkoulu, Marja-Leena Vuollet, Emil Nyblom ja Ville Heikkilä; klo 14.30 Seurat, Markus Ventin, Leo Mehtälä, RS-kuoro; klo 17 Seurat, Matti Rahja, Jorma Aspegren, musiikki, Kotiahon perhe, päätöskahvit. Klo 12.30 ja 18 Mehtäkylän Rauhanyhdistyksen juhannusseurat ry:llä, Veli-Pekka Koskela, Eero Niemikorpi. Klo 14.30 Hartaus Mäntyrinteellä, Tarmo Leppälä.
Ti 26.6. Kaipaatko välillä juttuseuraa? Tule seurakuntakodille Artokseen vapaamuotoiseen tapaamiseen kahvikupin ääreen tiistaina klo 13,pieni hartaus ja laulua Kaisa Rahjan kanssa, lisätietoja Kaisalta p.040-5417986. Klo 18 Naisten Pankin kokoontuminen Jokelan pappilassa, kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetuloa mukaan tapaamiseen!. Klo 18-21 Nuortenilta Artoksessa.
Ke 27.6. Klo 13 Malmbergin tuvan avajaisseurat, Raimo Lähteenmaa, Veli Siljander, Heidi Huhtala. Klo 17 Mieskuoro kirkossa.
To 28.6. Klo 18 Aloitusseurat ja viikkomessu kirkossa, puheenvuoroja ja ehtoollinen, Kari Lauri, Lasse Nikkarikoski ja talkoolaiset, musiikissa Räyringin Sleyn-osastonkuoro, johtaa Riitta Kaariniemi, kanttorina Heidi Huhtala.
Pe 29.6. Ylivieskan kirkkokuoro ja Gospelkuoro, puhe: Martti Arkkila. Klo 21 Soi kaunis kannel soi -konsertti Kalajoen kirkossa, Minna-Leena Lahti & Laura Mäkitalo & Matti Pohjoisaho, puhe: Hannu Kippo.
La 30.6. Johannes Häkämies (Liftareille kyytiä: yhteislähdöt ABC ltä klo 11.40). Elävät Kivet, Hamona, puhe Markku Niemelä. Tastula Seppo & Tastula Mauri säestäjineen, puhe Olli Koskenniemi. Svetlana Musina, säestys Jelena Antipina.
Su 1.7. Klo 10 Messu Event Park Areenalla, lit. Kari Lauri, saarna Ville Auvinen, Radiointi Pookin kautta. Klo 13 Perinteinen kotiseutujuhla Siltasaaressa, juhlapuhujana professori Juho Saari.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Ti 26.6. Klo 19 Miesten lauluryhmän harjoitukset evankeliumijuhlia varten huoltorakennuksella, huom. päivä!.
To 28.6. Klo 13 Palvelukeskushartaus, Maria Orjala.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Talkoolaiseksi valtakunnallisille evankeliumijuhlille 26.6.-2.7.2018 Kalajoelle. Päätapahtumapaikka Event Park-hallin alue. Monenlaisia tehtäviä tarjolla juhlaviikolla tiistaista 26.6. alkaen. Ilmoittautuminen talkoopäällikkö Tapio Hillilälle p. 044-7281853, tapio hillila(at)gmail.com tai Alpo Niemelä 050 3273004.
Kehitysvammaisten ja heidän läheisten retki Evankeliumijuhlille la 30.6. Hiekkasärkille. Samaan linja-autoon otetaan kyytiin myös lapsiperheitä ja muita kyydintarvitsijoita Jokelan Pappilasta. Lähtö Hannilanpirtiltä klo 9.10, Puistolasta klo 9.15, Jokela pappilasta klo 9.20. Osallistumme perheiden ohjelmaan Event Park Areenan vieressä olevassa lasten ja nuorten teltassa: klo 10 Unihiekat pois silmistä, aamujumppa, Housbandi ja aamuhartaus, klo 10.30 Vinkkijuhla, tarinaa, teatteria ja Housbandi. Paluukyyti lähtee Vinkkijuhlan jälkeen noin. klo 11.45. Kyyti ja ohjelma ovat ilmaiset. Läheisiä, omaisia ja avustajia toivotaan retkelle mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja ja retkellä mukana diakonissa Ulla Ketonen p.0447229006.
Rauhan Sanan Juhannusseurat 22.-24.6. Kalajoen kirkossa. Katso ohjelma Kalajoen kirkollisista.
Ilmainen bussikuljetus la 30.6. Evankeliumijuhlille Hiekkasärkille kaikille linja-auto kyydin tarvitsijoille. Lähtöajat Kalajoen Pappilasta klo 9.20, klo 12.30 ja klo 14. Paluukuljetus Even Park Areenalta klo 11.45, klo 14.30 ja klo 16. Kyyditykset ovat ilmaisia, ei ilmoittautumisia. Linja-autossa jaossa juhlaoppaita, jossa ohjelma aikatauluineen. Lisätietoja diakonissa Ulla Ketonen p. 0447229006.
Juttutupa Juttutupa Rautiossa on kiinni Rautioviikolla, mutta sen jälkeen auki taas ma, ti, to 18 - 20, ja su 11 - 14, tervetuloa paikalliset ja turistit!.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: