KALAJOEN ALUESEURAKUNTA

Jumalanpalveluksen radiointi joka sunnuntai osoitteessa www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Ke 29.6. Klo 18 Nuortenilta Artoksessa. Klo 19 Kesäillan musiikkia Kalajoen kirkossa; Pia Räihälä (laulu), Emma Karkulahti (laulu), Kirsi Koivisto (laulu) ja Minna Niinimaa (piano), vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.
La 2.7. Klo 16 Kirkkokuoron harjoitukset kirkossa Lasse Kauton johdolla, kaikki laulajat mukaan!.
Su 3.7. Klo 12 Sanajumalanpalvelus Jokelan pappilan pihalla, toim. Kari Lauri, Lasse Kautto, Kalajoen kirkkokuoro. Alice ja Vilho Kiviojan puiston avajaiset/kotiseutujuhla. Kirkkokahvit ja juhla sekä muistolaatan paljastaminen. Juhlassa musisoivat: Mauri Miettunen, baritonitorvi, Heidi Miettunen, sello sekä Pekka Toivanen, saxofoni. Klo 11 käynti Kiviojan haudalla, mukana kaupungin ja seurakunnan edustajat.
Ti 5.7. Klo 17 Hautausmaakierros Kalajoen kirkkomaalla, opas esittelee tuttuja ja tuntemattomia, tarinoiden ihmiset kertovat omalta osaltaan kalajokisista ja suomalaisista kohtaloista. Ryhmille voi varata oman ajan Kalajoen kirkkoherranvirastosta p. 08-4640530, sähköp. kalajoki.seurakunta@evl.fi.

RAUTION KAPPELISEURAKUNTA:
Su 3.7. Klo 19 Partiokirkko kirkossa, Vääräjoen vartijoiden 70-vuotisjuhlajumalanpalvelus.
Ke 6.7. Klo 11 Varttuneen väen kerho seurakuntakodilla, ruokailu ja yhteistä ohjelmaa.
Pe 8.7. Klo 19 Leonard Typön laulu ja virsi-ilta Raution kirkossa, kuorolaulua, yhteislauluja ja iltahartaus, kahvit Suojarinteellä, vapaaehtoinen kahvimaksu.

HIMANGAN KAPPELISEURAKUNTA:
Ma 27.6. Himangan kirkko on avoinna tiekirkkona arkisin klo 11-15 ma 27.6. alkaen, vielä on tarvetta vapaaehtoisille "kirkon vahdeille". Lista löytyy kirkon aukioloaikoina morsiushuoneesta ja voit käydä itsesi ilmoittamassa mukaan vapaaehtoistehtävään.
Su 3.7. Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, toim. Suvi Lehtimäki, kanttori Sanna Polso.
Ti 5.7. Klo 18 SLEY:n luontoseurat Niskankoskella (ent. Himangan ja Kannuksen rajalla), kahvit alkaen klo 17.30, mukana Tuomas Lukkaroinen, Pasi Palmu, Miesten lauluryhmä. Ota oma tuoli mukaan!.
Ke 6.7. Klo 18 Vanhan kirkonpaikan hartaushetki Rautilassa, "Parkahalla", mukana Teuvo Tuorila, Kari Lauri ja Sanna Polso.
To 7.7. Klo 17.30-20.30 Johan nyt on markkinat - kaiken kansan kekkerit Ruonalla, kaikille avoimessa illassa voit tulla ja mennä oman aikataulun mukaan, saunat, nuotio ja kahvipannu lämpenevät, kaverikoirat vierailevat ja klo 19 pidämme pienen hartaushetken, illan viettoon voit tulla perheen kanssa, yksin tai kaksin, sopii kaikille vauvasta vaariin. Klo 18 Tarinakävely hautausmaalla Teuvo Tuorilan opastamana.

YHTEISET TAPAHTUMAT:
Malmbergin tuvan kesäkahvila on avoinna 13.6. alkaen ma-pe klo 12-15 ja su klo 11-15. Kahvilaan voi lahjoittaa arpavoittoja,tuotto lähetystyölle. Työvuoroja voi kysellä Heliltä p. 044-7229023.
Rippikoulutapaaminen Rautiossa. Vuonna 1956-1957 syntyneiden rautiolaisten rippikoulutapaaminen su 10.7. alkaen jumalanpalveluksella klo 10 Raution kirkossa. Maksullinen ruokailu. Ilmoittautuminen 30.6. mennessä numeroon 040-7455176/Kullervo.

ROVASTIKUNNALLINEN TOIMINTA: