© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Aikuistyö

Toiminta-ajatus:
Aikuistyön toiminnan tavoitteena on kohdata työikäisiä seurakuntalaisia sekä luoda toimintaa, johon aikuinen seurakuntalainen voi osallistua tai halutessaan toteuttaa yhteistä pappeutta palvelutehtävissä.

Painopistealueet:
Toiminta, jossa aikuinen voi kokea seurakuntayhteyttä osallistujana tai palvella lahjojensa mukaisissa tehtävissä.

Toimintamuodot:
työpaikka- ja yrityskäynnit, Raamattu- ja rukouspiirit, uskon kysymyksiä käsittelevät luento- ja keskusteluillat, sielunhoitopalvelu

Aikuistyön pappi Suvi Lehtimäki p. 044-7229002

AIKUISTYÖN TOIMINTAA:

• Kirkko auki rukousta varten maanantai-iltaisin klo 18-19.
  • Jumala kuulee -rukousillat kirkossa kerran kuussa maanantaisin, tarkemmat ajat kirkollisissa
  • Raamatun lukupiiri Jokelassa
  • Hengellisen kaunokirjallisuuden lukupiiri Kalajoen kirjastossa, 25.2. ,25.3. ja vielä huhtikuussa 2015.
  • Työikäisten sähly Arteman salissa tiistaisin klo 19-20.30 (Jarmo Ketonen  044 540 2894) (ryhmä täynnä)
  • Tuomayhteisö: Tuomasmessu pidetään 2-4 kertaa vuodessa. Messu sisältää samat elementit kuin tavallinen messu; synnintunnustus, synninpäästö, Raamatun tekstit, puhe ja Herran Pyhä Ehtoollinen. Kirkossa on messun aikana useita pieniä sivualttareita, joiden äärellä voi hiljentyä ja laatia oman rukouspyynnön, joka esirukousosiossa luetaan. Tuomasmessussa käytetään virsikirjan sijasta Uusia messulauluja, joiden reippaisiin säveliin kuoron ja bändin johdolla on helppo yhtyä.
    • Kuoro- ja bändiharkat kirkossa ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa (Cake Erkkilä  044 369 8523)
    • Tuomasmessun muu talkooporukka kokoontuu erikseen ennen messua. Tehtäviä: alttaripöytien teko, rukouspalvelu, tekstinluku, teetarjoiluvastuu, olemme yhteydessä sinuun sitten kun kokoonnumme! Jätä yhteystietosi: Annika Heikkilä puh. 044 2661 801
  • Satamakirkko Kalajoen satamassa toimii vapaaehtoisten voimin. Kirkko tarjoaa levähdyspaikan ja virkistäytymisen mahdollisuuden merenkulkijoille ja muille satamassa työskenteleville.

Toivomme, että löydät näistä sopivan paikan ja ajan uskonelämäsi hoitamista ja seurakuntayhteyden ylläpitoa varten! Tervetuloa!