© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Lähetystyö

Lähetyskahvila Malmbergin tupa Jokelan pappilan pihapiirissä.
Kahvila on avoinna:
heinäkuussa ma-pe klo 12-15, su klo 11-15
elokuussa ke ja pe klo 12-15, su klo 11-15

Lähetyskahvila Juttutupa Rautiossa, Rautiontie 1715.
Avoinna ympäri vuoden ma-ti, to klo 18-20, la klo 11-13, su klo 12-14. Keskiviikkoisin ja perjantaisin suljettu.

Lähetyspiiri Päiväpakanat kokoontuu joka toinen torstai Kalajoen seurakuntakodilla klo 12.

Käsityökahvila Jokelan pappilan kellarissa joka toinen maanantai klo 12

Käsityökahvila Juttutuvalla joka toinen keskiviikko klo 12

Lähetyskökkä Himangalla seurakuntakodissa joka toinen maanantai klo 12

Käsityökahvilat ja lähetyskökkä ovat yhteentulemisen paikkoja, joissa voi piipahtaa kahvilla tai viipyä pidempään, käsityöitä saa tehdä, joko omaa tai lähetystyölle. Materiaalia ja helppoja vinkkejä löytyy paikan päältä. Pääsääntöisesti lähetyssihteeri on mukana. Ei vaadi sitoutumista.

Vuoden mittaan järjestetään myyjäisiä, lounaita, arpajaisia ja muita lähetystempauksia. Ajankohtaiset tiedot löydät viikottain julkaistavista kirkollisista ilmoituksista.

Lähetyssihteerinä toimii Anna-Maija Pahkala (evl.fi) p. 044-7229023.

Tervetuloa mukaan!

Kristillinen lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni ja kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen" (Matt. 28:19–20). Jeesuksen antama käsky velvoittaa meitä kristittyjä tänäkin päivänä viemään evankeliumia eteenpäin, kauas ja lähelle. Lähetystyö ei ole vain velvoite, se on myös etuoikeus ja siunaus. Kirkko tekee lähetystyötä kertoakseen Jeesuksesta sanoin ja teoin. Näin lähetystyöhön sisältyy myös merkittävää avustus- ja kehitysaputyötä.

Lähetystyötä voi jokainen tehdä omalta paikaltaan. Kirkko tarvitsee paitsi lähtijöitä, myös niitä, jotka ovat lähettämässä. Taloudellinen apu on tietysti tärkeää, mutta aivan yhtä tärkeää on esirukous ja muunlainen tuki.

Seurakunnan lähetystyö on kanava, jonka avulla yksityinen ihminen voi konkreettisesti auttaa kaukaista lähimmäistään. Lähetystyön kautta annettu apu menee perille sinne, jossa ihmisen avuntarve on suurin ja jonne suurin osa ihmisistä toivoo avun juuri menevän.

Kalajoen seurakunnan nimikkolähetit: