© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Tie kappeliseurakunnaksi

Kuntaliitoksen yhteydessä Kalajoen ja Raution seurakunnat muodostivat vuonna 1973 täydellisessä yhteistaloudessa toimivan seurakuntayhtymän. Tämä tarkoitti yhteenliittymää, jossa talous hoidetaan yhdessä, mutta seurakunnat toimivat itsenäisinä seurakuntina.

Vuonna 2002 Raution kirkkoherran viran avauduttua alkoi prosessi, jonka seurauksena Kalajoen seurakuntayhtymä purettiin ja seurakunnat liitettiin yhteen vuoden 2006 alusta. Ensimmäisen toimintavuotensa aikana uusi seurakunta päätti perustaa Raution kappeliseurakunnan, joka aloitti toimintansa vuoden 2007 alusta.

Kalajoen seurakunnan kaikki työntekijät ovat kappeliseurakunnan ja seurakuntalaisten käytössä.

Kappelineuvosto
Kappelineuvoston tehtävänä on tukea Raution kappeliseurakunnan alueella tapahtuvaa seurakunnan toimintaa. Lisätietoja toiminnasta saat kappelineuvoston jäseniltä.

Kappelineuvoston jäsenet:

Ainali Riitta, Rantala Terhi, Rautakoski Aimo, Rautakoski Timo, Sipilä Arja ja Kotiaho Rauno (kirkkoneuvoston valitsema edustaja). Virkansa puolesta jäsenenä on ollut myös kappalainen Eija Nivala.