© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Toimintaa

Raution seurakunnan toiminta on aina ollut vireää ja seurakuntalaiset ovat olleet aktiivisia. Uuden kappeliseurakunnan toiminnasta halutaan myös huolehtia. Kappelineuvosto onkin perustanut toimikuntia mm. lähetystyön, diakoniatyön kasvatustyön, sekä musiikki- ja jumalanpalvelustyön tueksi.

Raution kirkossa järjestetään jumalanpalvelus joka sunnuntai pääsääntöisesti klo 12. Lähetyskahvila Juttutupa on auki ympäri vuoden ma-ti, to klo 18-20, ke ja la klo 11-13, su klo 13-15. Perjantaisin suljettu.

Varttuneen väen kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntakodilla 11-13 seurakuntakodilla. Ruokailu, mukavaa ohjelmaa, arvonta.

Hartaus pidetään tiistaina kerran kuukaudessa klo 14-15 Uutelassa. Pullakahvit. Tarkemmin kirkollisissa.