© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Diakoniatyö Himangalla

Diakoniatyön tehtävänä on edistää kristilliseen uskoon perustuvan lähimmäisenrakkauden toteutumista sekä kotimaassa että ulkomailla. Tämän mukaisesti seurakunnan ja sen jäsenten tulee pyrkiä eheyttämään elämää, lievittämään kärsimystä sekä antamaan apua erityisesti niille, joiden hätä on suurin ja joita ei muulla tavoin auteta.

Toimintamuotoja: Vastaanotto- ja kotikäyntityö, eläkeläisten ja kehitysvammaisten kerhot,vapaaehtoistyön ohjaaminen,Yhteisvastuukeräys, juhlat, leiripäivät, mukana rippikoulutyössä, laitoshartaudet ja mm yhteisöllisyyden edistäminen.

Diakoniavastaanotto Himangan seurakuntakodilla torstaisin klo 9-10. Muuna aikana sovitusti.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä hyvää tai tarvitset apua, Himangan alueen diakoniatyöntekijä on Maria Orjala p. 044 722 9026 ja sähköposti etunimi.sukunimi@evl.fi