© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Toimintaa lapsille ja varhaisnuorille Himangalla

Lapset

Päiväkerhot alkavat Himangalla 5.9.2016.
Päiväkerhoja on seurakuntakodissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.Huom. Maanantain päiväkerhot (3v. ja 5v.) siirtyvät tiistaille 20.9. alkaen (sama kellonaika kuin ennenkin, vain päivä vaihtuu).

Perhekerho alkaa seurakuntakodissa 7.9.2016 klo 10-11.30
Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntakodissa klo 10-11.30, perhekerhossa on ruokailumahdollisuus kahdesti kuukaudessa (7e/perhe). Seuraava ruokailumahdollisuus on 28.9.

Kerhoja ei ole koulujen loma-aikoina.
Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on ilmoittautuminen huhtikuussa, puh. 044 7229007 (lastenohjaaja).

Muistathan antaa lapsellesi kerhotossut ja eväät mukaan päiväkerhoon. Myös reput ja eväsrasiat kannattaa nimikoida.

Pyhäkoulut

Pyhäkouluja pidetään Kärmekallion ja Pahkalan kylillä. Pyhäkouluun liittyvistä asioista (kuten pyhäkoulutauluista) voit kysyä Himangan kappeliseurakunnan lastenohjaajalta (044 7229007). Lastenohjaajalta voit kysyä myös pikkukirkkoon liittyvistä asioista.

Huom. Kaikkien Kalajoen seurakunnan alueen (mukaan lukien Himangan ja Raution) pyhäkouluopettajien yhteinen kokous ma 26.9. klo 17! Kokouksen tarkoituksena on kartoittaa tulevia pyhäkouluja ja niiden aikatauluja.

Varhaisnuoret
Varhaisnuorisotyösä järjestetään toimintaa lähinnä kerhojen, leirien ja retkien kautta.

Kerran kuukaudessa Himangalla järjestetään Donkkis-tapahtuma. Donkkis on toiminnallinen tapahtuma 1.-6.-luokkalaisille ja sitä järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin klo 13-15 seurakuntakodilla. Syksyn 2016 päivämäärät ovat 20.8., 1.10., 5.11., 3.12.

Tapahtuman ohjelma sisältää Raamattuopetusta, draamaa, nukketeatteria ja monia hauskoja toimintapisteitä. Yksi toimintapisteistä on nyyttäripiste, johon jokainen voi tuoda jotain pientä naposteltavaa. Tapahtuman päätteeksi arvotaan osallistujien kesken palkintoja. Donkkis tapahtumiin on vapaa pääsy! Tapahtumat järjestää Himangan kappeliseurakunta yhdessä Keski-Pohjaanmaan ev. lut. Kansanlähetys.

Varhaisnuorille ja lapsille järjestetään leirejä kaksi kertaa vuodessa, kesällä ja keväällä.

Kymppisynttärit

Kymppisynttärit on tapahtuma, joka järjestetään vuosittain 10-vuotta täyttäville varhaisnuorille. Himankalaiset 10-synttäriläiset voivat tänä vuonna osallistua Kalajoella järjestettävän leirin/tapahtuman sijaan myös 1.10.2016 Donkkikseen Himangan seurakuntakodilla, jossa heitä muistetaan pienimuotoisesti. Lisätietoa kymppisynttäritapahtumasta saat Annika Lähteenmäeltä (0447229028) ja Anni Vihriälältä (0447229007).

Tervetuloa mukaan toimintaa!

Lisätietoja toiminnasta voit kysellä Anni Vihriälältä p. 044 722 9007