© 2016 Kalajoen seurakunta
WWW-sivut: Tietotemput Oy

Rippikoulu ja Nuorten toiminta

Rippikoulu
Rippikoulun vastaavina opettajina toimivat kappalainen, kanttori ja nuorisotyönohjaaja.
Rippikoulussa syvennytään kristillisen uskon sisältöön ja pyritään siihen, että nuori pääsisi mukaan seurakunnan toimintaan ja löytäisi kristittynä nuorena oman paikkansa seurakunnassa.
Ripari.fi -sivusto on uusi, rippikouluikäisille suunnattu sivusto. Klikkaa kuvaa!

Nuoret
Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parittomilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 20.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Nuortenillat alkavat pe 2.9. Tervetuloa! Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorisolle tarkoitettuihin tapahtumiin.

La 10.9. Himangan urheilutalolla järjestetään Valomerkki -tapahtuma, jossa mukana kovia suomalaisia gospelartisteja kuten Mikaveli, Park7 ja Save. Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Messubändissä pääset toteuttamaan musiikillisia lahjojasi. Messubändi säestää messuissa ja nuortenilloissa ja harjoittelee tarpeen mukaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, niin ota yhteyttä.

Isoiskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoiskoulutus alkaa syksyllä syyskuussa ja se pitää sisällään syys- ja talvileirin, sekä kokoontumiset kerran kuukaudessa seurakuntakodilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kirkolliset osiosta voit nähdä, mitä nuorisotyössä tulee tapahtumaan lähiaikoina.

Nuorisotyöstä Himangalla vastaa Maria Orjala
etunimi.sukunimi@evl.fi, p. 044 722 9026